пʼятницю

Завдання присвячене Хелловіну


Це завдання допоможе дитині потренувати та закріпити навички додавання та віднімання, а також покращити дрібну моторику, користуючись нагодою такого щорічного свята, як Хелловін. У завданні дитині запропонований малюнок, на кожній ділянці якого написаний математичний приклад на додавання або віднімання, отже, їй треба його розв’язати. Отримана сума або різниця вкажуть на певний колір, в який потрібно розмалювати цю ділянку. Виконуючи завдання, дитина зможе потренувати увагу, вправність кисті та просто з користю провести час.


Це завдання має форму лабіринту, отже, надихатиме дитину на уважний аналіз і зосередженість. За умовами завдання, дитині треба допомогти маленькому кажану пройти лабіринтом і дістатися святкових цукерок, покладених з нагоди Хелловіну. Для цього їй необхідно намалювати йому правильний маршрут. Виконуючи завдання, дитина покращуватиме увагу, зорово-моторну координацію, розвиватиме спостережливість і логічне мислення, посидючість і цілеспрямованість, учитиметься знаходити вихід навіть в умовах певних труднощів.


Це тематичне завдання дозволить дитині потренувати такі важливі функції уваги, як зосередженість, переключення та розподіл, а також дозволить повторити цифри від одного до п’яти, практично застосовуючи їх під час виконання завдання. Отже, дитині необхідно розмалювати всі частини малюнку у п’ять різних кольорів, кожному з яких відповідає певна цифра. Виконання завдання вимагатиме від дитини старанності та уваги, адже вона не матиме перед собою кольорового зразка. Виконуючи завдання, дитина покращуватиме вправність рук і дрібну моторику.

Немає коментарів:

Дописати коментар